Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka prikupljenih tijekom vašeg posjeta stranici Show and Shine Auto Detailing, tijekom komunikacije s nama ili rješavanja prigovora.

Show and Shine Auto Detailing, smještena na Velikopoljskoj ul. 22a, Novi Zagreb, kao pružatelj usluga detaljnog čišćenja automobila, poštuje važeće propise o zaštiti privatnosti svojih korisnika, posebno Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka EU.

Ovim dokumentom opisano je kako Show and Shine Auto Detailing obrađuje osobne podatke.

Za sva pitanja ili informacije o obradi osobnih podataka, možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka putem euromont_zg@yahoo.com

Potvrđujete suglasnost s ovom Izjavom o privatnosti korištenjem naše usluge.

 

Koju vrstu osobnih podataka prikupljamo i obrađujemo putem Internet stranice?

Show and Shine Auto Detailing često koristi internetske i mobilne usluge pri čemu je neizbježno generiranje i obrada tehničkih podataka kako bi vam pružili sadržaj koji očekujete i kako bi se isti mogao prikazati na vašem uređaju. Te podatke zajednički nazivamo “podacima o uređaju i pristupu”. Podaci o uređaju i pristupu kreiraju se svaki put kada koristite:

 • web stranice
 • aplikacije
 • stranice obožavatelja na društvenim mrežama
 • kada se zabilježi vaša interakcija vezana uz newsletter
 • usluge temeljene na lokaciji

Dakle, s jedne strane, Show and Shine Auto Detailing prikuplja podatke o uređajima i pristupu s mrežnih i mobilnih usluga koje nudi sam Show and Shine Auto Detailing, s druge strane, Show and Shine Auto Detailing može primati podatke o uređajima i pristupiti podacima s internetskih i mobilnih usluga drugih društava, pod uvjetom da su to društveni mediji ili oglašivački partneri društva Show and Shine Auto Detailing ili ako sudjeluju u istim mrežama mrežnog oglašavanja (npr. “Google-ova mreža za oglašavanje”).

Podaci o uređaju i pristupu uključuju sljedeće kategorije:

 • opće informacije o uređaju, poput podataka o vrsti uređaja, verziji operativnog sustava, postavkama konfiguracije (npr. jezične postavke, dopuštenja sustava), informacijama o internetskoj vezi (npr. naziv mobilne mreže, brzina veze) i korištenoj aplikaciji (npr. naziv i verzija aplikacije).
 • podatke za identifikaciju (ID-ovi), poput ID-a sesija, ID-a kolačića, jedinstveni identifikacijski brojevi uređaja (npr. Google-ov ID oglašavanja, Apple Ad-ID), ID-ovi računa pružatelja treće strane (ako imate društvene dodatke ili društvene prijave ) i druge uobičajene internetske tehnologije kako bismo mogli prepoznati vaš web preglednik, uređaj ili određenu instalaciju aplikacije. Primjer, ako aktivirate uslugu push obavijesti dodijelit će vam se nasumično generirani jedinstveni push ID za identifikaciju. Kasnije ćemo poslati push ID zajedno s push obavijestima na push server kako bi mogao uputiti obavijest ispravnom primatelju, tj. vašem uređaju.

 

U koju svrhu Show and Shine Auto Detailing prikuplja i obrađuje osobne podatke?

Show & Shine Auto Detailing prikuplja i obrađuje osobne podatke Korisnika primatelja obavijesti o uslugama i akcijama u svrhu slanja obavijesti putem e-maila, društvenih mreža ili drugih komunikacijskih kanala na koje ste se prethodno prijavili, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz pružanje usluga, radi stvaranja korisničkog profila s ciljem individualnog primanja obavijesti, istraživanja tržišta te poboljšanja efikasnosti i kvalitete usluga.

Uz sve navedene svrhe, moramo vas obavijestiti da vaše podatke koristimo i u svrhu stvaranja određenih ciljanih skupina naših Korisnika. Da bismo vas grupirali u određene skupine s ciljem prilagođavanja sadržaja vašim interesima, analiziramo podatke o korištenju i ponašanju naših Korisnika, podatke istraživanja tržišta te pritom posebno uzimamo u obzir podatke o povijesti pružanja usluga, interesima, demografskom profilu, kao i podatke o uređajima i pristupima.

Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja. Niti jedan dio web stranice show-shine.com.hr nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16 godina.

 

Podaci koje o Vama prikuplja Google LLC

Show & Shine Auto Detailing koristi usluge koje pruža tvrtka Google LLC i njena povezana društva, uključujući YouTube, Android i usluge koje se pružaju na web-lokacijama trećih strana, primjerice usluge oglašavanja (dalje u tekstu: Google).

Ova se pravila ne primjenjuju na usluge koje imaju zasebna pravila o privatnosti te se to ne odnosi i u njih nisu uključena eKupi pravila o privatnosti, međutim sukladno propisima vezanim uz zaštitu osobnih podataka eKupi je dužan obavijestiti svoje korisnike i o podacima koje prikuplja Google LLC pružajući svoje usluge drugim pravnim i fizičkim osobama.

Podaci koje Google prikuplja uključuje jedinstvene identifikatore, vrstu i postavke preglednika, vrstu i postavke uređaja, operativni sustav, podatke o mobilnoj mreži koje uključuju naziv operatera i telefonski broj te broj verzije aplikacije.

Nadalje, Google prikuplja podatke o interakciji aplikacija, preglednika i uređaja s Google uslugama, uključujući IP adresu, izvješća o rušenju, aktivnost sustava te datum, vrijeme i URL preporuke za zahtjev ispitanika.

Google prikuplja podatke kada neka Google-ova usluga na vašem uređaju kontaktira Google poslužitelje -primjerice kada instalirate aplikaciju iz Trgovine Play ili kada usluga provjerava jesu li dostupna automatska ažuriranja. Ako upotrebljavate Android uređaj s Google-ovim aplikacijama, vaš uređaj povremeno kontaktira Google-ove poslužitelje radi davanja podataka o uređaju i povezivanja s našim uslugama. To uključuje podatke kao što su vrsta uređaja, naziv mobilnog operatera, izvješća o rušenju i aplikacije koje ste instalirali.

1. Podaci o vašim aktivnostima

Podatke o vašim aktivnostima na Google uslugama Google prikuplja kako bi vam na temelju njih primjerice preporučili videozapis na YouTubeu koji bi vam se mogao svidjeti. Podaci o aktivnostima koje Google prikuplja mogu uključivati:

– pojmove koje tražite

– videozapise koje gledate

– prikaze sadržaja i oglasa te interakciju s njima

– podaci o glasovnoj i audio aktivnosti prilikom upotrebe audio značajki

– aktivnosti kupnje

– osobe s kojima komunicirate i dijelite sadržaj

– aktivnosti na web-lokacijama i u aplikacijama treće strane koje upotrebljavaju naše usluge

-povijest pregledavanja u Chrome-u koju ste sinkronizirali sa svojim Google računom.

Ukoliko Google usluge upotrebljavate za upućivanje i primanje poziva ili slanje i primanje poruka, Google može prikupljati podatke telefonskog zapisnika kao što su vaš telefonski broj, broj koji ste nazvali, broj koji je primio poziv, brojeve na koje su pozivi preusmjereni, vrijeme i datum poziva i poruka, trajanje poziva, podatke o usmjeravanju i vrste poziva.

Na svojem Google računu možete pronaći podatke o aktivnosti koje su spremljene na vaš račun i upravljati njima.

2. Podaci o lokaciji

Podatke o vašoj lokaciji Google prikuplja kada upotrebljavate specifične Google usluge. Vaša se lokacija može odrediti uz različite razine preciznosti na temelju:

– GPS-a

– IP adresa

– podataka senzora na uređaju

– podataka o stvarima u blizini uređaja kao što su Wi-Fi pristupne točke, mobilni odašiljači i uređaji s omogućenim Bluetoothom.

U nekim okolnostima Google prikuplja podatke o vama i iz javno dostupnih izvora.

Na primjer, ako se vaše ime pojavi u lokalnim novinama, Google- ova tražilica može indeksirati taj članak i prikazati ga drugim korisnicima kada pretražuju vaše ime.

Važno je napomenuti da podatke o vama Google može prikupljati i od pouzdanih partnera, uključujući marketinške partnere koji pružaju podatke o mogućim korisnicima Google poslovnih usluga i partnera za sigurnost koji nam pružaju podatke za zaštitu od zlouporabe kao i oglašivača radi pružanja oglasa i usluga istraživanja u njihovo ime.

U koje svrhe Google prikuplja vaše podatke

Vaše podatke Google može upotrebljavati kako bi osigurao ispravan rad usluga, primjerice praćenjem zastoja ili rješavanjem poteškoća koje prijavite.

Nadalje, Google podatke upotrebljava u analitičke i mjerne svrhe.

Na primjer, Google analizira podatke o vašim posjetima Google web-lokacijama te upotrebljava i podatke o oglasima s kojima ste stupili u interakciju.

Kada posjetite web-lokacije koje upotrebljavaju Google Analytics, Google i korisnik Google Analyticsa Google može povezati podatke o vašoj aktivnosti na toj web lokaciji s aktivnostima na drugim web-lokacijama koje upotrebljavaju Google usluge oglašavanja. Prikupljene podatke, kao što je adresa elektroničke pošte, Google upotrebljava za izravnu interakciju s vama. Na primjer, može vam poslati obavijest ako otkrije sumnjivu aktivnost, primjerice pokušaj prijave na vaš Google račun s neuobičajene lokacije Ili vas može obavijestiti o predstojećim promjenama ili poboljšanjima usluga.

U slučaju da vi kontaktirate Google, Google evidentira zapis o zahtjevu radi lakšeg rješavanja vaše poteškoće.

Google upotrebljava automatizirane sustave koji analiziraju vaš sadržaj radi pružanja prilagođenih rezultata pretraživanja, prilagođenih oglasa ili drugih značajki prilagođenih vašem načinu upotrebe naših usluga.

Vaše sadržaje Google analizira i radi otkrivanja zloupotrebe kao što su neželjeni, zlonamjerni ili nezakoniti sadržaj. Za prepoznavanje uzoraka u podacima Google se služi i algoritmima.

Na primjer, Google prevoditelj pomaže ljudima da komuniciraju na različitim jezicima tako što otkriva uobičajene jezične uzorke u frazama za koje tražite prijevod.

Za gore opisane svrhe Google može kombinirati prikupljene podatke sa svojih usluga i svih vaših uređaja. Ovisno o postavkama vašeg računa, vaša aktivnost na drugim web-lokacijama i u drugim aplikacijama može biti povezana s vašim osobnim podacima radi poboljšanja Google-ovih usluga i oglasa koje Google prikazuje.

Ako drugi korisnici već imaju vašu adresu elektroničke pošte ili druge identifikacijske podatke, Google im može prikazati vaše javno vidljive podatke Google računa, primjerice vaše ime i fotografiju. Tako primjerice mogu lakše raspoznati elektroničku poruku koju im pošaljete.

 

VAŠE KONTROLE PRIVATNOSTI

Imate mogućnost izbora u vezi s podacima koje Google prikuplja o vama i načinom na koji ih upotrebljava.

U ovom su odjeljku opisane glavne kontrole za upravljanje privatnošću :

 1. Možete posjetiti provjeru postavki privatnosti putem kojih možete pregledati i prilagoditi važne postavke privatnosti.
 2. Posjetite stranicu Provjera postavki privatnosti, Upravljanje podacima te pregled i ažuriranje podataka.

Kada ste prijavljeni, uvijek možete pregledati i ažurirati podatke tako da posjetite usluge koje upotrebljavate.

 1. Google je uspostavio i mjesto na kojem možete pregledati podatke koje se spremaju na vaš Google račun i upravljati njima.

Na vašem Google računu dostupne su sljedeće kontrole:

 1. Kontrole privatnosti
 2. Kontrole aktivnosti

Odredite vrste aktivnosti za koje želite da se spremaju na vaš račun.

 1. Postavke oglasa

Upravljajte postavkama oglasa koji vam se prikazuju na Google-u te na web-lokacijama i u aplikacijama koje prikazuju oglase u partnerstvu s Google-om. Možete izmijeniti svoje interese, odabrati hoće li se vaši osobni podaci upotrebljavati za prikaz relevantnih oglasa te uključiti ili isključiti određene usluge oglašavanja.

 1. Google vam omogućava da upravljate podatke koje drugi vide o vama na Google-ovim uslugama.
 2. Dijeljene preporuke putem Google-a.

Odaberite hoće li se vaše ime i fotografija prikazivati pored vaših aktivnosti kao što su recenzije i preporuke koje se pojavljuju u oglasima.

Informacije koje dijelite.

Odredite s kime ćete dijeliti podatke putem svojeg računa na Google-u+.

Google vam pruža i načine za pregled i ažuriranje podataka.

Na stranici Moja aktivnost možete pregledati i kontrolirati podatke koji nastaju vašom upotrebom Google-ovih usluga, kao što su vaša prošla pretraživanja i posjeti Google Playu.

Svoju aktivnost možete pregledavati po datumu i temi te je možete izbrisati djelomično ili u cijelosti.

Uslugu Google nadzorne ploče.

Putem Google nadzorne ploče možete upravljati podacima koji su povezani s određenim proizvodima.

 

Vaši osobni podaci

Upravljajte svojim informacijama za kontakt kao što su ime, e-adresa i telefonski broj.

Kada niste prijavljeni, možete upravljati podacima koji su povezani s vašim podacima.

Prilagodba pretraživanja dok ste odjavljeni: odaberite hoće li se vaša aktivnost pretraživanja upotrebljavati za ponudu relevantnih rezultata i preporuka.

Postavke YouTube-a: pauzirajte i izbrišite povijest pretraživanja na YouTube-u i povijest gledanja na YouTube-u.

Postavkama oglasa upravljajte na web lokacijama i u aplikacijama koje prikazuju oglase u partnerstvu s Google-om.
Izvoz, uklanjanje i brisanje podataka

Po želji možete izvesti kopiju sadržaja sa svojeg Google računa da biste ga sigurnosno kopirali ili koristili na nekoj usluzi izvan Googlea.

Zatražite uklanjanje sadržaja s određenih Google-ovih usluga na osnovi primjenjivih zakona.

Da biste izbrisali svoje podatke, možete:

Izbrisati sadržaj s određenih Google-ovih usluga.
Potražiti i zatim izbrisati određene stavke s računa putem stranice Moja aktivnost.
Izbrisati određene Google-ove proizvode, uključujući podatke koji su s njima povezani.
Izbrisati cijeli Google račun.

Naposljetku, tu je i Upravitelj neaktivnih računa pomoću kojeg možete nekom drugome omogućiti pristup dijelovima svojeg Google računa u slučaju da ga više ne možete upotrebljavati.

Postavke preglednika: na primjer, možete konfigurirati preglednik tako da naznačite kada Google postavi kolačić u vaš preglednik. Preglednik možete konfigurirati i tako da blokira sve kolačiće s određene domene ili svih domena.

Pritom napominjemo da se Google usluge za ispravan rad oslanjaju na kolačiće, primjerice kako bi zapamtile vaše postavke jezika.

Postavke uređaja: vaš uređaj može imati kontrole koje određuju koje podatke Google može prikupljati. Na primjer, na Android uređaju možete promijeniti postavke lokacije.

 

Druge web stranice

Show & Shine Auto Detailing nije odgovoran za sve načine i uvjete rada trećih strana.

Show & Shine Auto Detailing prikuplja i obrađuje osobne podatke putem interakcija korisnika na društvenim mrežama kao što su Facebook, Google (YouTube kanal), Instagram.

Show & Shine Auto Detailing odnosno odgovorne osobe imenovane od Show & Shine Auto Detailing imaju uvid u poruke i/ili objave na spomenutim društvenim mrežama, međutim osobne podatke prikupljene putem istih, osobito one sadržane u porukama, Show & Shine Auto Detailing ne pohranjuje te dodatno ne obrađuje osim u svrhe navedene u ovom dokumentu.

Show & Shine Auto Detailing koristi poslovni profil koristeći usluge Facebook-a, YouTubea i Instagrama, a o njihovim Pravilima privatnosti odnosno izjavama o povjerljivosti kao i o načinu na koji oni koriste vaše osobne podatke možete pogledati na:

FACEBOOK ONLINEhttps://www.facebook.com/policy.php
YOUTUBE ONLINEhttps://policies.google.com/privacy?hl=hr
INSTAGRAM ONLINEhttps://help.instagram.com/519522125107875

 

U slučaju da imate pitanja vezano uz prikupljanje i obradu podataka od strane Facebook-a, YouTubea i/ili Instagrama ili želite ostvariti neko od svojih prava zajamčenih Općom uredbom o zaštiti podataka kontaktirajte:

FACEBOOK IRELAND Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska
Kontakt službenika za zaštitu podataka:

 

https://hr-hr.facebook.com/policy.php

https://www.facebook.com/help/

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu Facebook-a, Irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

 

Google Ireland, Ltd., Gordon House Barrow St, Dublin 4, Ireland

 

Kontakt službenika za zaštitu podataka:https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu za YouTube, irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

 

FACEBOOK IRELAND Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska

 

Kontakt službenika za zaštitu podataka:

 

https://hr-hr.facebook.com/policy.php

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu za Instagram, Irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

 

S obzirom na navedeno, a da Show & Shine Auto Detailing koristi alate i usluge društvenih mreža koje ne posluju na području Europske unije dužni smo vas obavijestiti kako te treće strane koje upravljaju društvenim mrežama mogu prenijeti vaše podatke u USA gdje se isti dijele s obavještajnim službama sukladno propisima koji su na snazi u USA.

Stalo nam je do zaštite vaših osobnih podataka i upravo zbog toga smo pokrenuli mehanizme koji će omogućiti još veću razinu vaše zaštite. Transfer podataka u USA vršit ćemo privremeno u odnosu na usluge Google-a i Facebook-a na temelju članka 49, odnosno na vašoj privoli ili na izvršenju ugovora, ovisno o okolnostima pojedinačnog slučaja o čemu ćemo vas i dodatno obavijestiti.

Privremeno prijenos podataka u odnosu na pružatelje usluga Google i Facebook vršimo na temelju pristanka ispitanika na predloženi prijenos pri čemu uvijek napominjemo da postoje rizici u donosu na takve prijenose zbog nepostojanja odluke o primjerenosti i odgovarajućih zaštitnih mjera od strane Google Ireland Ltd. i Facebook Ireland Ltd. kao samostalnih voditelja obrade.

Show & Shine Auto Detailing će poslati posebnu obavijest Korisnicima odnosno Kupcima u slučajevima:

 • da je prijenos podataka nužan za izvršavanje ugovora ili provedbu predugovornih mjera na zahtjev ispitanika; ili
 • da je prijenos nužan radi sklapanja ili izvršavanja ugovora sklopljenog u interesu vas kao Kupca odnosno Korisnika, između nas kao voditelja obrade i druge fizičke ili pravne osobe; ili
 • da je prijenos nužan za postavljanje, ostvarivanje ili obranu pojedinih pravnih zahtjeva.

O svim poduzetim mjerama ćemo vas dodatno i pravovremeno obavještavati te ćemo po okončanju postupaka koji su u tijeku izmijeniti i naše interne dokumente.

O svim poduzetim mjerama ćemo vas dodatno obavještavati te ćemo po okončanju postupaka koji su u tijeku izmijeniti i naše interne dokumente.

Pravila o postupanju s „kolačićima“

 

Kako bi održavali web stranicu i osigurali da njezine funkcionalnosti budu na očekivanoj razini Show & Shine Auto Detailing koristi tehnologiju poznatu kao “kolačići”.

Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih posjeta, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje.

Kolačići se mogu klasificirati:

Po trajanju: 

Privremeni kolačići  – pohranjuju se na računalu , te se automatski brišu nakon zatvaranja web-preglednika. Omogućuju internetskoj stranici da dobije privremene podatke, poput komentara ili stanja košarice za kupnju.

Trajni kolačići  –  ostaju u vašem web pregledniku i nakon zatvaranja i obično imaju rok isteka.

Po pravnoj osobi od koje dolaze:

Kolačići prve strane – oni dolaze s web stranice koju ste posjetili, a mogu biti privremeni ili stalni. Omogućavaju Internet stranicama da spreme podatke koji se koriste  kada korisnik ponovno posjeti Internet stranicu.

Kolačić treće strane – postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće (Facebook, Instagram, Google Analytics i AdWords).

Po svrsi:

Neophodni kolačići: Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Funkcionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

Kolačići za praćenje i analitiku: Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i  služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu  mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice.

Marketinški kolačići za personalizaciju ponude te ciljanje i oglašavanje. Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice.

 

Neophodni kolačići koje koristi Show & Shine Auto Detailing

 

NazivVrijeme istekaStranaDomenaPojašnjenjeVrsta kolačića
cookieconsent1 godinaPrvashow-shine.com.hrOmogućuje spremanje odabira pravila privatnostiNeophodni
activechatyWidgets1 danPrvashow-shine.com.hrOmogućuje funkcionalnost chaty dodatkaNeophodni
chatyWidget_01 tjedanPrvashow-shine.com.hrSprema podatke o chaty dodatkuNeophodni

 

 

Kolačići za praćenje i analitiku koje koristi Show & Shine Auto Detailing

NazivVrijeme istekaStranaDomenaPojašnjenjeVrsta kolačića
_ga_#2 godinePrvashow-shine.com.hrOvaj kolačić povezan je s GoogleAnalytics. Služi za prikupljanje podataka o broju posjeta od strane korisnika i vremenu prvog i posljednjeg posjeta.Kolačići za praćenje i analitiku
_ga2 godinePrvashow-shine.com.hrOvaj kolačić povezan je s GoogleAnalytics. Služi za međusobno razlikovanje korisnika na način da se svakom korisniku dodijeli nasumično generirani broj pomoću kojega se korisnik identificira. Uključen je u svaki zahtjev na stranici i koristi se za dobivanje podataka o posjetiteljima, sesiji i kampanji u svrhe analitičkih izvješća za stranice.Kolačići za praćenje i analitiku
_gcl_au3 mjesecaPrvashow-shine.com.hrKolačić koji omogućuje razumijevanje korisnikovih navika u korištenju internetske stranica, na način da generira analitičke podatke.Kolačići za praćenje i analitiku

Izmjena Izjave o privatnosti 

Ovu Izjavu o privatnosti, Show & Shine Auto Detailing može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na Show & Shine Auto Detailing Internet stranici. Zato Show & Shine Auto Detailing poziva Korisnike da povremeno pregledaju ovu Izjavu o privatnosti na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o privatnosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu show-shine.com.hr

Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici show-shine.com.hr

Show and Shine Auto Detailing j.d.o.o.