SHOW & SHINE AUTO DETAILING EDUKACIJA

Dobrodošli u Show & Shine Auto Detailing! 

S ponosom Vam predstavljamo edukaciju za detailing automobila, koje pruža naš stručan tim instruktora. S više od 14 godina iskustva, garantiramo Vam temeljitu obuku kroz sve faze detaljnog čišćenja i održavanja vozila.

  • 14 godina iskustva u auto detailingu
  • Profesionalna edukacija sa certifikatom 
  • Sve faze detaljnog čišćenja i održavanja vozila
Detailing školovanje u Zagrebu
Detailing tečaj Zagreb
car detailing tečaj Zagreb

PROGRAM EDUKACIJE KROZ 7 FAZA

Show & Shine Detailing edukacija obuhvaća svih 7 faza auto detailinga:

1. DETAILING INTERIJERA – Naučit ćete profesionalno očistiti i obnoviti sve površine unutrašnjosti vozila, uključujući sjedala, tepihe, armaturnu ploču i ostale dijelove, koristeći posebno dizajnirane proizvode i tehnike.

2. DETAILING EXTERIJERA – Naučit ćete kako postići savršen sjaj i zaštitu vanjskih površina vozila. Uključuje čišćenje, poliranje, uklanjanje ogrebotina i holograma, nanošenje voska i završno zaštita laka. 

3. APLICIRANJE KERAMIČKE ZAŠTITE – Upoznat ćete se s najnovijim tehnologijama i tehnikama nanošenja keramičke zaštite, koja vozilu pružaju dugotrajnu zaštitu od vanjskih utjecaja, UV zraka, kemikalija i ogrebotina.

4. UREĐENJE MOTORNOG PROSTORA – Naučit ćete temeljito očistiti i obnoviti motorni prostor, uključujući sve komponente, motor, crijeva i kablove, dajući vozilu sjajnu i urednu prezentaciju.

5. UREĐENJE I ZAŠTITA PODVOZJA – Upoznat ćete se sa tehnikama zaštite podvozja vozila od korozije, očuvanja i održavanja svih dijelova koji su izloženi negativnim utjecajima cesta i vremenskih uvjeta.

6. UREĐENJE NAPLATAKA – Naučit ćete kako profesionalno očistiti, polirati i zaštititi naplatke, čineći ih blistavim i privlačnim.

7. OBUKA O MATERIJALIMA I STROJEVIMA – Detaljno ćemo vas uputiti u sve različite vrste materijala koji se koriste u automobilskoj industriji, kao i u upotrebu i sigurnost pri radu s različitim strojevima koji su potrebni za rad.

 

Cijena edukacije je 1500 EUR + PDV.

EDUKACIJA SA CERTIFIKATOM

Nakon uspješno završene Show & Shine detailing edukacije, svaki polaznik dobiva certifikat o uspješnosti kao priznanje za postignuti napredak i stečene vještine iz područja auto detailinga.

INDIVIDUALNO ILI GRUPNO

Nudimo individualnu i grupnu detailing edukaciju. Bez obzira što odaberete, edukacija je potpuno prilagođena vašim potrebama i preferencijama, pri čemu dobivate sve potrebno za samostalan rad.

20 DANA EDUKACIJE

Edukacija traje 20 dana, tijekom kojih detaljno prolazimo sve segmente. Kroz praktični rad na stvarnim automobilima primijenit ćete stečene vještine i steći povjerenje u vlastite sposobnosti.

Dobrodošli u svijet detailinga!

Uz naše obrazovne materijale, vrhunske proizvode i svu potrebnu opremu za detailing, te uz neprekidnu podršku i mentorstvo naših instruktora, bit ćete potpuno spremni za Vašu uspješnu karijeru u svijetu auto detailinga!

CarPro logo
Angelwax logo
FxProtect logo
Rupes logo
KochChemie logo

PRIJAVITE SE!

Pridružite nam se na edukaciji za profesionalni detailing automobila i krenite prema izvrsnosti u ovom dinamičnom području.

Za prijavu kao i za sva pitanja, kontaktirajte nas već danas! 

 

Show & Shine Auto Detailing

Tel / WhatsApp+385 95 544 2541
Email: euromont_zg@yahoo.com
Adresa: Velikopoljska ul. 22a, Novi Zagreb

Radno vrijeme: pon-sub 7-22h, ned 8-17h